Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2012 Брой 45 (2012) ВНУШИТЕЛНА СПОРТНА ПРОЯВА В ГРАД ГОДЕЧ

ВНУШИТЕЛНА СПОРТНА ПРОЯВА В ГРАД ГОДЕЧ

Е-поща Печат PDF

От 24 до 28 октомври 2012 г. в спортния клуб по тенис на маса, в град Годеч, се проведе масов турнир с участници от София и София-област. Спортното мероприятие беше организирано и проведено от местното дружество със съдействието и на ПП „Нва Зора” и първичната партийна организация в града. В състезанието участваха много симпатизанти на партията, разпределени в шест възрастови групи - от 29 до 70 и повече години, които играха по системата „всеки срещу всеки”.

Победителите и класиралите се на призови места получиха награди от ръководството на ПП „Нова Зора”, представлявано от първия зам.-председател г-н Румен Воденичаров. На финалния етап на турнира присъстваха и Красимир Димитров, зав. отдел „Реклама” на партията, Георги Тодоров, председател на ОПО „Нова Зора”, и на сдружение „Солидарност, Сила, Стратегия”, неговият заместник Пламен Кирилов, както и спортният деятел Петър Величков, общински съветник от квотата на БСП.

 

Като цяло мероприятието беше организирано и ръководено от председателя на спортното дружество, на спортния клуб по тенис на маса, на Областната секция и на съдийската колегия и главен съдия на турнира – з.с. Антоний Еленски, съдия международна категория.

Победители в отделните възрастови групи станаха: до 29 г. – Цветан Георгиев; 30-39 г. – Георги Янков; 40-49 г. – Лъчезар Панайотов; 50-59 г. – Димитър Тодоров; 60-69 г. – Кирил Асенов; над 70 г. – Антоний Еленски.

Призът „Фейърплей” беше присъден на Стефан Миланов от град Годеч, а наградата за спортно дълголетие на Николай Макаров от София.

Новоучредената суперкупа „Нова Зора” бе връчена на годечкия спортист Кирил Асенов. Първият зам.-председател на партията г-н Румен Воденичаров, който връчи купата, приветства участниците с пожелание турнирът да се превърне в традиция.