Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2014 Брой 19 (2014) СТИГА ВЕЖЛИВИ ХОРА, ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ЗА НАЙ-СВИРЕПИТЕ!

СТИГА ВЕЖЛИВИ ХОРА, ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ЗА НАЙ-СВИРЕПИТЕ!

Е-поща Печат PDF

Крайно време е руските власти да се замислят върху случващото се в Одеса. Вчера колона от убийци, дефилираше в центъра на Одеса с викове: „Москалей на ножи!“ (московчани под ножа!). Прогониха проруските активисти в зданието (на Профсъюзния дом, б. пр.) и го подпалиха. Загинаха 43 души. Единствено заради проруските си настроения, за Русия. Те загинаха за любовта си към нас.

В Славянск и в Краматорск убиват народни опълченци, които мирно седяха в отбранителна позиция единствено с цел да дадат възможност на своя регион да проведе референдум за независимост или за присъединяване към Русия. (Съществуваше и трети вариант – автономия в състава на Украйна, но сега вече за каква автономия може да се говори, след като бъдещето се очертава като кървава баня).

Днес в Украйна убиват за симпатия към Русия. А вие, официални лица, гледате и само мигате с очи. И посивелият чичо Чуркин се опитва да увещава договорилите се предварително убийци. А добрият чичо Лавров дружески се усмихва на убиеца Кери, на кучия син, който сам е убивал във Виетнам дребни виетнамци. Там и възрастните изглеждат като деца. Както се казва, забравил е Джон Кери, че е убивал деца на другия край на планетата, а Лавров дипломатично  му се усмихва.

Москвичите под ножа!“ Но „москвичи“ сме не само ние с вас, а и загиналите в Одеса, Славянск и Краматорск. – Крим вече е история, нашето настояще са убитите „москвичи“ - застреляни, изгорели, смачкани.

В Украйна убиват за промосковски, проруски настроения, а Русия търси справедливост в ООН, организация, в която никога не е имало справедливост, няма и сега. Още в 1950 година (в Корейската война, б.пр) сборен батальон на ООН воюва на страната на американската армия.

В Украйна трябва да се изпратят най-невежливите наши десантчици и морски пехотинци, най-страшните на външен вид и по темперамент, най-свирепите. Дотук с вежливите политици. Те ни убиват, те убиват нашите близки, които са от другата страна на границата с Ростовска област, а Русия  просто стои... Докога?

 

„Завтра“, 3.05.2014

Превод Румен Воденичаров