Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2014 Брой 35 (2014) СЛУЖЕБНАТА ХУНТА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ НИ ХВЪРЛЯ СРЕЩУ РУСИЯ

СЛУЖЕБНАТА ХУНТА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ НИ ХВЪРЛЯ СРЕЩУ РУСИЯ

Е-поща Печат PDF

Декларация на ПП “Нова Зора”

Във връзка с пубикувания от Министерство на отбраната документ „Визия 2020”: България в НАТО и в европейската отбрана”, ПП „Нова Зора” заявява следното:

Според заложените в документа идеи и изводи България се намира в цивилизационна война с всички произтичащи от това последици. “Визия 2020” ни въвлича в нея благодарение на шайка престъпни и неуки политици, които се възприемат като „божи дар” за неуравновесения според тях български народ. И кой е врагът? – Русия, нашата освободителка! - за подвига на която благодарният народ е осеял свещената българска земя с паметници на вечна признателност.

Няма значение, че „визията” беше отзована предвид общественото възражение. По-важното е, че двамата херостратовци Росен Плевнелиев и Велизар Шаламанов, записаха имената си в черния пантеон на предателството спрямо българското бъдеще, стоят по местата си във властта и тяхната престъпна дейност ще продължи. Трябва ясно и определено да се каже: хора като Плевнелиев и Шаламанов са врагове на народа с всички произтичащи от това последици.

Г-н Шаламанов обяви, че ДАНС ще търси агентите на Москва на българска територия и ще докладва на служебния премиер и президента.

Но откога ДАНС е на негово подчинение? Или може би служебният на Плевнелиев министър се изживява като българския Сомоса, Батиста или Пиночет в първата латиноамериканизирана европейска територия?! Нещо повече, Шаламанов не отрече, че сред издирваните са и партии. “На последните избори за Европейски парламент стана ясно кои от политическите сили в България са проевропейски, евроатлантически, там, където България принадлежи по договор, и кои са за преориентация на България към Изтока”, обясни той.

Подобно бръщолевене не е безобидно. Заканите, изригнати от тази генно модифицирана мумия в Министерство на отбраната – също. “Активното и повсеместно пропагандиране на руската политика, особено с посредничеството на български политически и икономически субекти и медии или недържавни организации, е явна информационна война, подкопаваща интегритета на институциите и държавността, и атакува директно националните демократични ценности, дух и воля”.

Кой ни казва това? Един избраник на президента ни, патологичен русофоб, който заема длъжност в служебното правителство, което по конституция трябва да проведе само честни избори, или Шаламанов е доказателство, че в България се настанява режим, по-страшен и от нацисткия. Дори Хитлер проумя, че не трябва да насъсква българите срещу Русия, а ето, че хора като Плевнелиев и Шаламанов отиват още по-далече от нацистите на Райха. Интересно е дали ДАНС ще търси агенти на Москва из целия Европейски съюз, САЩ, Великобритания, Франция, Чехия, Унгария, защото несъгласните с новата студена война срещу Русия са не по-малко, отколкото в България, или първо ще се погрижи за българския народ, определен като „пета колона”?!

Най-непоносимото и страшното е, че в конкретния случай, един министър, назначен за 60 дни, си позволява да поставя въпроса за състоятелността на Отечеството ни като държава.

В този смисъл нашият извод е категоричен - всички, които искат да ни скарат с Русия, независимо дали се обявяват за „леви” или „десни”, са изначални врагове на България и на българския народ. Заедно с постмодерната прослойка от „ефективни, успели и красиви българи”, те трябва да бъдат изхвърлени от властта и изтрити морално от политическия оборот, защото освен вреда, еничарите на демокрацията носят само разруха, падение и отврат и минират българския път в историята.

Народът на България е изправен пред новото време разделно. Той или ще обяви за нищожни попълзновенията на Плевнелиевата хунта, или ще получи още по-антибългарско и антинародно управление.

Българи, бдете!

 

29.08.2014 г.

Минчо МИНЧЕВ, София председател на
ПП “Нова Зора”