Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2016 Брой 48 (2016) А. Птицин: ДЕМОКРАЦИЯТА, ЗА КОЯТО АМЕРИКАНЦИТЕ ГОВОРЯТ ОТ ТОЛКОВА ВРЕМЕ СЕ СЛУЧИ

А. Птицин: ДЕМОКРАЦИЯТА, ЗА КОЯТО АМЕРИКАНЦИТЕ ГОВОРЯТ ОТ ТОЛКОВА ВРЕМЕ СЕ СЛУЧИ

Е-поща Печат PDF

А всички ли ще бъдат щастливи? Едва ли. Патриотичната част от елита на САЩ надмогна глобалистите с обявения курс към предвоенна самоизолация (за трети път) и пусна Европа и останалите на свободно плаване.

Голяма е вероятността третата световна война да се отложи отвъд хоризонта на средносрочната перспектива. Това е много хубава новина за всички – че третата световна няма да се случи в близко бъдеще; че тя беше необмислен и пустословен блъф, разчитащ на русофобската истерия; че сметката за внезапния, кинжален удар от установки на ПРО край руските граници всъщност излезе крива. Глобалистите нямат проблем с това да изложат на риск американското население, за да решат своите задачи, но е забавно да видиш как гражданите от двете крайбрежия на САЩ дружно гласуваха за Клинтън и глобалистите.

Аз не съм много сигурен, че мистър Тръмп докрай осъзнава с кого се е обградил и на какво са способни едни такива хора с приятни лица. Ясно е обаче, че охраната от Сикрет сървис е неадекватна на ситуацията. В подобен случай те самите трябва да бъдат охранявани, за да не им се случат разни болезнени неща. Агентите на Сикрет сървис се подчиняват директно на Министерството на финансите на САЩ, Министерството на финансите на САЩ е подчинено на Федералния резерв, Федералният резерв се подчинява на Голдмън-саксови, „Голдмън Сакс” се подчиняват на Клинтън. А той фактически е длъжен да обгрижва старицата и дори ФБР не може нищо да стори, защото ръцете им са къси. Нещата просто се случват в „забранената зона” или близо до нея. Ама как стигат дотук тези хора и как така се изпаряват оттук без следа?

В заключение – фактически Клинтън управлява охраната на Тръмп. Ако го проектираме върху Русия, това е все едно Набиулина да командва директно охраната на Путин. Ама как така? Така е твърде лесно да отплуваш с кораба, ако внезапно се наложи. Впрочем, сред агентите на Сикрет сървис, които охраняваха Хилъри Клинтън, малцина оцеляха живи до днес. Всъщност само някои успяха да го постигнат. Клинтън употребяваше агентите на Сикрет сървис като кърпички за еднократна употреба.

Тръмп би трябвало да наеме допълнително още две или три частни агенции с кучета за разделно охраняване на далечни, средноблизки и близки подстъпи, плюс отделна агенция за наблюдение и проверка на самите гардове и на непосредственото им началство. Днес серийната снайперска винтовка улучва в главата от 3,5 км; ограничената серия винтовки – от 4,2 км. Върви мълвата, че трима снайперисти, в подходящи условия, ще уцелят със залп на отстояние 5 км. ЦРУ раздаде наляво и надясно ЗРК, ПТРК, дрони и т.н., така че, „мамо, не тъгувай”, само тъпанарите не са се снабдили с такива...

Трябва да се пази и от отрова, и да е готов в случай на отравяне. Да притежава множество индикатори за облъчване с лазерни далекомери, индикатори за бликовете на оптиката и припламването на инфрачервените лъчи, да е готов за действието на множество устройства за създаване на електромагнитни смущения както при радиоелектронна война, така и физически (дим, аерозоли, ситен пясък и т.н.), да блокира мрежовата връзка и прочие в радиус 3-5 км в определен времеви момент... Иначе отиваш по дяволите.

Тръмп трябва да има видеонаблюдение в реално време едновременно с групите за неутрализиране, да не нощува в една и съща стая, постоянно да се мести, да не влачи след себе си медиите и т.н., всичките му приближени гардове трябва да носят кепе и униформа като неговите, да сведе до минимум появите си пред публика – като мишена, изцяло да разчита на интуицията си и т.н. Накратко – тихо и спокойно, почти безмълвно, да доживее до фактическото встъпване във власт и после да реформира службите за охрана и лично да ги води, използвайки най-доброто.

Двата месеца до инагурацията все пак няма да са толкова тъжни за мистър Тръмп.