Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2018 Брой 30 (24 юли 2018) Поздравления към делегатите на конгреса: ПАРТИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ, ЦЕНТРАЛЕН КОМИТЕТ

Поздравления към делегатите на конгреса: ПАРТИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ, ЦЕНТРАЛЕН КОМИТЕТ

Е-поща Печат PDF

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

ДО ТРЕТИЯ РЕДОВЕН КОНГРЕС

НА ПП „НОВА ЗОРА”

 

Уважаеми делегати на конгреса,

Приемете от името на Партията на българските комунисти най-искрени  поздравления и пожелания за успешна работа на Третия редовен конгрес на вашата партия.

Родена в годините на т.нар. преход, партия „Нова Зора” решително застана на страната на народа. С безкомпромисната си борба срещу външните и вътрешните враждебни на българския народ сили вашата партия зае своето трайно място в нашия политически живот.

За сравнително краткия период на своето съществуване ПП „Нова Зора” успешно съчетава битката за защита на  българската национална идентичност с другата не по-малко важна битка – тази за социалната справедливост в нашето общество. Така бе извършено едно голямо политическо дело – национализмът да бъде обвързан и с решаването на най-важните за трудовия народ социални задачи.

Тук е безспорна огромната заслуга, която има за това вашето най-силно идеологическо оръжие - в-к „Нова Зора”, чието влияние в обществото е безспорно. Партията на българските комунисти високо цени спасителната за нашия народ идея на ПП „Нова Зора” за създаване на Единен народно-патриотичен блок. Това прави нашите две партии естествени съюзници в борбата за спасението на нашата държава и нашата нация.

Уважаеми приятели,

Нека успешната работа на Третия редовен конгрес на вашата партия даде своя принос за победното осъществяване на българската национална кауза.

 

Васил КОЛАРОВ

ЦК на Партия на българските комунисти (ПБК)

12.07.2018 г. София

 

Видео: Пеньо Костадинов (Партия на българските комунисти) чете поздравителния адрес до делегатите на Третия редовен конгрес