Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2011 брой 41 ПП “Нова зора”със самостоятелна листа в Горна Оряховица

ПП “Нова зора”със самостоятелна листа в Горна Оряховица

Е-поща Печат PDF

ПП “Нова Зора” няма нито възможностите, нито “великодушните” спонсори на други партии за провеждане на помпозни предизборни срещи. Тъй като нашият идеал са дейците на Българското Възраждане, ние продължаваме да работим там, където духовното надделява над материалното и патриотизмът стои над глобализма.
Срещата на кандидатите за общински съветници от ПП “Нова Зора” в Горна Оряховица се проведе на 6 октомври в Художествената галерия, където едновременно се откриха и две изложби. Едната - на художник-фотографа Йорданка Величкова, а другата - на художника Кирил Иринчев.

Майсторските фотографии, които показват неповторимите прелести на Отечеството, действат мотивиращо на младото поколение да се бори за тяхното опазване. А карикатурите на Кирил Иринчев показват упадъка в жизнения стандарт на българина и новите опасности, които го дебнат, ако се разреши добив на шистов газ в житницата на България.
Водачът на листата инж. Владимир Григоров запозна избирателите с екологичната визия на ПП “Нова Зора” и им обеща, ако гласуват доверие на него и другите кандидати: Светлана Иванова, Константин Константинов и Игнат Игнатов, да не пожалят усилия за запазване на чиста околна среда в общината.
Зам.-председателят на ПП “Нова Зора” Румен Воденичаров увери присъстващите, че бидейки русофилска и антинатовска, партията винаги е издигала глас срещу екопрестъпления като използване на боеприпаси с обеднен уран, разрушаване на озоновия слой от самолетите на НАТО и в същото време е призовавала правителствата за инвестиции в жп транспорта - като екологически чист, и за незабавно започване на общи енергийни проекти с Руската федерация, които да гарантират енергийната независимост на България за десетилетия напред.
Богатата художествена програма доказа, че традициите на самодейците в община Горна Оряховица се поддържат ярки и жизнени. Особено впечатление направиха хорът за планинарски песни с ръководител г-н Дремов и танцовият състав “Ритъм” от Лясковец с ръководител г-жа Атанасова.
Да пожелаем успех на нашите кандидати на изборите на 23 октомври!

 

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар