Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2011 брой 51 Няма място за униние

Няма място за униние

Е-поща Печат PDF

На 11 декември организацията на ПП “Нова Зора” в Плевенска област проведе годишно отчетно събрание, на което бе направен анализ на постигнатото за 2011 г. Събранието ръководи Христо Манолов, а г-жа Евгения Иванова, общински  координатор на партията, изнесе доклад. Нови организации са регистрирани в Пордим, Пелишат, Буковлък, Славяново. Организацията на ПП “Нова Зора” в Плевенска област е инициатор на множество събития с обществено значение, сред които събрания с обществеността, почистване гробовете на падналите по тези места червеноармейци, изложба по повод българските експедиции в Хималаите от началото на 90-те години на миналия век.
Освен създадената младежка организация тук, предстои учредяване и на женски клуб. Одобрено беше изграждането на координационен съвет, който да продължи популяризирането на идеите на ПП “Нова Зора” и на ЕНФ и за следващите парламентарни избори. Зам.-председателят на партията Румен Воденичаров подчерта сполучливото представяне на ПП “Нова Зора” в Плевен и областта, благодари за сърцатата работа на активистите и подчерта, че нечестните избори са показали, че добрият шанс на ЕНФ са съмишлениците от БСП и медийната подкрепа. Резултатът от отминалите избори може и да не ни задоволява напълно, но не трябва да униваме. Динамиката на събитията е такава, че нищо чудно до следващите избори ГЕРБ да се провали като НДСВ – отбеляза той. В изказванията на присъстващите граждани пролича тревогата, че са необходими ресурси, материални и медийни, за обединяване на още повече хора в името на патриотичната кауза. По думите им “страхът отново е овладял нашите сънародници”.
На събранието бяха връчени членски карти на двадесет нови членове на ПП “Нова Зора”. На всички, които допринесоха за доброто представяне в кампанията за изборите от 23 октомври т.г., бяха връчени специални грамоти, както и книгата на Николай Стариков “Криза. Как се прави”.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар