Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2018 Брой 14 (2018) Да проявим разбиране към “партньорите”...

Да проявим разбиране към “партньорите”...

Е-поща Печат PDF

За да разберем деловите норми и етикета на политическите “партньори” на Русия от Великобритания, полезно е да видим някои материали, публикувани в различни сайтове и от различни източници, които имат едно и също послание - осветляват една тъмна страна на “високата политика”... Така например в “Живой журнал” (pravdoiskatel77), бе публикувано следното, разнесло се с мълниеносна бързина почти из цялото пространство на мрежата.
“Британската полиция е знаела, че през 70-те години, на личната си яхта, министър-председателят изнасилил и хвърлил в морето момченце, но Маргарет Тачър забранила разследване по случая.
Жена, която живее на остров Джърси, дала показания пред властите, че лично съпроводила 11 сирачета от приюта “От де-ла-Гаран”, завела ги на яхтата на министър-председателя на британския остров Джърси (с особен юридически и правен статут), в центъра на столицата на остров Сен Илер.
Жертвите били на възраст от 6 до 11 години. След четири часа содомия в неутрални води, където действа принципът на екстериториалност, тоест законите на съответната държава не са валидни, жената видяла с очите си, че на брега се върнали само 10 момчета.
Сенаторът на острова Ралф Вайберт й бил наредил да доведе сирачетата тук, а когато жената се оплакала на сенатор Вайберт, че е изчезнало момченце, той я успокоил, че и други деца изчезвали от яхтата... Но тя не бива да се тревожи - предишните никой не ги търсил, и този път няма да търсят никой...
Любопитно е, че министър-председателят Хийт изисквал “неговите момченца” да са облечени като обикновените деца.
Жената така и не се успокоила и потърсила началника на полицията на острова, който лично я помолил да спре да се оплаква, защото нещата “били свързани с най-върховната власт”.
Официалната причина за отказ от разследване било НАТО.
Пограничният остров се намирал под тоталното управление на британското министерство на отбраната, готвело се нахлуване в СССР и затова всякакви скандали били забранени...
Освен това, когато идвал на острова, министър-председателят отсядал в луксозен пентхаус, който после подарил на един санитар от скандалния „приют за педофили” (сирачетата от “От де-ла-Гаран”); после този санитар станал шеф на островното министерство на отбраната, което пък забранило на полицията всякакви разследвания за изчезнали момченца от приюта.
През 2008 г. приютът От де-ла-Гаран взривил Британия с изповедта на оцелели деца.
Оказало се, че цялото ръководство било от педофили, превърнали сирашкия приют в истински детски бордей. Станало ясно, че уликите, открити от прецизните полицаи (остатъци от трупове на момченца и инструменти за изтезания над децата), били “изгубени”.
Сега седем полицейски групи разследват престъпленията и изнасилванията, извършени на остров Джърси от министър-председателя на Британия в периода 1970-1974 г.
В качеството си премиер, г-н Хийт осигурил висока заплата за детските тв-предавания на друг прочут британски педофил - Джим Савил, който насилвал децата направо в студиата на Би Би Си по време на заснемане на детски предавания, и то през всичките 40 години, докато работел там. Целият снимачен екип знаел за това.
Именно Джим Савил открил, че британският остров Джърси е подходящият рай за педофили и канел тук богати приятели от цял свят, за да издевателстват безнаказано над сираците, използвайки личните си яхти и беззаконието в неутрални води.
По-късно полицията отказала да помогне на мъж, който се оплакал, че е  насилен от британския премиер, когато бил на 12 години...
Едуард Хийт посещавал остров Джърси, за да насилва и да убива сираци дълго - чак до смъртта си през 2005 г. Вече са известни и 13 все още живи знаменитости на Британия, които полицията обвинява в пътешествия с цел педофилия до остров Джърси.
Исторически, първите случаи на превръщане на британски приюти в бордеи за педофили са установени още през 1930 г. Днес са разкрити 4 приюта, където детската проституция е като на конвейер.
До разследването по престъпленията на о. Джърси, доживели всичко на всичко 50 момчета сираци.
Полицията доказа, че момченцата били тъпкани с наркотици, пребивали ги и ги водели в някакво подземие, където през тайна врата в стената им показвали труповете на предишни жертви, за да пречупят волята им и да ги лишат от всякаква надежда за спасение.
През август 2015 г. полицията разследвала няколко жалби за сексуално насилие над деца, подадени от самите потърпевши. Така случаят Хийт бил обект на разследване едновременно в Хемпшир, Джърси, графство Кент, графство Уилтшайр, Глостършайр, и от полицията по долината на Темза и столичната полиция в Лондон.
Разследването започнало на 3 август 2015 г. с проверка на Independent Police Complaints Commission (IPCC) по заявление на бивш старши офицер от полицията за това, че разследването по наказателното дело на един от заподозрените е прекратено от полицията в Уилтшайр след заплаха. За разобличаването на Хийт в сексуален тормоз над деца другият пострадал се отказал да даде показания.
Адвокатът на обвинението съобщил в писмо до The Times, че делото било прекратено, след като трима свидетели на обвинението отказали да дадат показания срещу Хийт.
В статия на “Дейли Мирър” от 4 август 2015 г. се съобщава, че мъжът заявил как когато бил на 12 години, през 1961 г., бил изнасилен от Хийт на яхтата “Мейфеър”, а после избягал от приюта.
Разследването срещу Хийт е част от разследване на Operatin Midland, Службата на столичната полиция за исторически престъпления срещу деца, свързани с изнасилване и убийства.
Скай нюс съобщи, че Щатската полиция в Джърси (State of Jersey Police) разследва обвинения срещу Хийт в рамките на операция Operation Whistle.
Сайтът Exaro съобщава за обвиненията срещу Хийт като най-високопоставения в йерархията, участвал в сексуални издевателства над деца в жилищния комплекс Dolphin Square  в Pimlico, в Лондон.

24 март 2018 г.