Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2019 Брой 8 (19 февруари 2019) ДОЛУ ДЖЕНДЪРСКОТО ЕНИЧЕРСТВО!

ДОЛУ ДЖЕНДЪРСКОТО ЕНИЧЕРСТВО!

Е-поща Печат PDF

ДЕКЛАРАЦИЯ на Обществен Съвет “ДЯДО И ВНУЧЕ”

 

Ние, българските дядовци, се организирахме в Обществен Съвет "Дядо и внуче", за да се грижим за здравето и духовността на своето най-мило и съкровено - нашите внучета, както и да ги предпазваме от преднамереното им унищожаване като хора и личности посредством извращаване, дебългаризация, тютюнопушене, алкохол и наркотици.

Определяме като недопустима т. нар. "Национална стратегия за детето", която би трябвало да се чете - "против детето", защото зловещата й цел е да откъсне децата  от родителите им, без тяхното съгласие, и безжалостно да ги предава на неизвестни тям "приемни семейства", немалко от които са педофили. Това е изпълнение на демографската теория на мракобеса Малтус: да се намали човешката популация чрез войни, епидемии, глад, убийства и хомосексуализъм. Не по-малко страшен е въпросът с осакатяването на крехките човешки души, което ще станат бездуховни вещи, безименни бройлери, своего рода "Хитлер-югенд", собственост на държавата и на овластени от нея джендър-еничари.

 

Д-р Тотко Найденов

 

Няма да позволим подобно чудовищно кощунство с Природата и Божиите повели, които недвусмислено отхвърлят еднополовите общувания. Всеки има право да ги практикува, но не - и да ги пропагандира сред обществото и насилствено да ги налага на внуците ни! Не може едно малцинство да си позволява да тероризира преобладаващото мнозинство, което е хетеросексуално, живее в семейства и създава деца!

Ние не говорим на "езика на омразата", както ще побързат да ни обвинят неолибералите, а на езика на Любовта - към нашите исконни християнски ценности БОГ, СЕМЕЙСТВО, ОТЕЧЕСТВО!

Един нов призрак броди из Европа - призракът на насилствено насаждания на децата и внуците ни безполов и ялов хомосексуален джендъризъм, действащ с методите на еничарството и фашизма. Той и другите кошмарни фактори - неконтролируемата миграция, насърчавана от глобализма, ООН и лебиралния Европарламент, ще унищожат Европа, в т. ч. и България, които трябва да останат цивилизовани и християнски, иначе ще загинат, а с тях - и децата и внуците ни!

В човешката история са познати не един и двама диктатори, чиито репресивни органи са си позволявали да нахълтват по домовете и безнаказано да отвличат хора: инквизиторите на Торквемада; тайната полиция на Калвин; чекистите на Ленин и Сталин; гестаповците на Хитлер, но единствено еничарите на султаните са посягали на деца! Ето, точно това извършват вече и джендър-контрольорите на либерална Европа, облечени от ИК в недосегаема дори от конституциите власт; към нея сега се стреми и въпросната зловеща "стратегия" на Агенцията за закрила на детето. Тя била ограничена за 13 години (2019 - 2030), но не дава отговор на най-важния въпрос: а колко деца ще имаме тогава?

Единственият култ, който изповядваме и препоръчваме, е - към Свещената МАЙКА и най-скъпоценното за всеки човек - ДЕТЕТО! Те са ни особено необходими днес, когато у нас са налице дълбока демографска и нравствена криза - най-болезнените и остри национални проблеми, вещаещи скорошно изчезване на българския народ и държавата му, ако не се предприемат срочни и решителни мерки. Младите хора не желаят да сключват брак и да създават и отглеждат деца - предимно поради финансови причини. Недопустим е и натискът върху бременните жени да предпочитат и скъпо да заплащат необосновано и рисково хирургично раждане. Известно е и грубото отношение на някои детски възпитателки, което причинява болестотворен стрес у децата.

Затова ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ "ДЯДО И ВНУЧЕ" настоява за:

- Крути мерки относно масовото неконтролируемо извършване на цезарово родоразрешение не по медицински показания;

- Сурови санкции, вкл. дисциплинарно уволнение при агресивно поведение на възпитателките в детските заведения;

- Приемане на Закон за нравствеността, забраняващ гей-агитацията и скъпо охраняваните с наши пари извратени паради;

- Въвеждане на задължително обучение в училищата по здравно-духовна, историческа и религиозна култура и по родолюбие;

- Най-строги санкции - като за убийство! - за наркопласьорите сред децата и за педофилите;

- Незабавно връщане в учебниците на изхвърлените от МОН родолюбиви текстове на класиците ни;

- Преди учебни занятия да бъде издиган националният флаг, а учениците да влизат в клас с патриотични песни.

Спрете опустошителното джендърско еничарство! Спрете замисляното духовно и физическо унищожение на децата и внуците ни!

Да живее Майка БЪЛГАРИЯ!