Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2019 Брой 37 (10 септември 2019) СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Е-поща Печат PDF

Уважаеми читатели на в. „Нова Зора“,

драги симпатизанти и членове на ПП „Нова Зора“,

 

В брой 33 поместихме призив-обръщение към вас, в който обяснихме подробно причините, поради които го правим. Мнозина откликнаха на този призив - миналия и настоящия брой на вестника, както и отпечатването на флайера за 75-годишнината на 9 септември, плакатът на който е поместен на стр. 1 в днешния брой, станаха реалност, благодарение на тяхната отзивчивост.

Редакцията на в. „Нова Зора“ и ЦИБ на партия „Нова Зора“, изказват най-сърдечна благодарност на многото наши читатели откликнали на призива, както и на организациите ни в Горна Оряховица, Бургас, Стара Загора, Плевен, Шумен и Разлог, затова че не свалиха гарда, не се подадоха на униние и отчаяние от ситуацията, в която сме поставени. Те показаха, че политическа и интелектуална борба с тези типично нашенски обстоятелства може да се води с много отдаденост на идеята, с решимост,  с горещи сърца и разум.

Разбира се, ние съзнаваме всички императиви на реалността, и тъкмо затова, като ви благодарим най-сърдечно, искаме да споделим, че положението не се е променило към добро. Колкото и да ни е неудобно, призоваваме всички, които са горди членове и читатели на „двойната „Нова Зора“, да не забравят, че за да има партия и вестник е необходима и по-плътна връзка с тях: платен членски внос, абонамент за вестника и по възможност дарения, разрешени от закона. Всичко това, ако решите,  може да извършите, съобразно свободната си воля, по установения ред, чрез пощенски запис на адреса на партия „Нова Зора“ или редакцията на вестника: София 1000, ул. „Пиротска“ 3, за Минчо Мънчев Минчев.

Предварително ви благодарим.


За допълнителна информация: тел. 02 985 23-05; 02/985-23-07, както и мобилна връзка с Минчо Минчев – 0894 664-900; с Тодор Предов – 0894 664-933; с Трайчо Тушев – 0879 140-122.


PS – Поради извънредните събития през седмицата и ограничената територия на вестника, много материали в този брой останаха за следващия. Изказваме своите извинения пред авторите, които очакваха с нетърпение публикациите си, както и искаме прошка пред паметта на великия правдолюбец и наш приятел, и учител, войводата Николай Хайтов. Неговата 100-годишнина ще отбележим на 15.09. т.г., а материалите за нея търсете в следващия брой.


Минчо МИНЧЕВ, главен редактор на в. „Нова Зора“ и председател на ПП „Нова Зора“


06.09.2019 г


 

Още по темата