Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2020 Брой 10 (10 март 2020) ОБРЪЩЕНИЕ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС НА БСП

ОБРЪЩЕНИЕ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС НА БСП

Е-поща Печат PDF

До

Делегатите на

конференциите на БСП

и членовете на БСП

в общите събрания

 

Уважаеми другарки

и другари,

Благодаря ви за вашата активност и вяра, за неуморната работа и отдаденост на лявата кауза през изминалия мандат.

Отчетно-изборната кампания ни дава възможност да отчетем постигнатото и заедно да работим за подготовката на силна управленска програма на БСП - с конкретни стъпки за бъдещето на България и добруването на българския народ.

Нека да мобилизираме целия интелектуален и кадрови потенциал за силна и единна БСП. Важно е днес да бъдем отговорни! Сега вие предлагате своите представители в местните и националните ръководни и контролни органи на партията. Те ще защитават идеите на БСП и, въпреки трудностите, ще отстояват свободата, солидарността и справедливостта. Зная, че вашият глас е най-ценен и именно затова отстоявах въвеждането на прекия избор. Призовавам ви да бъдете активни, за да има смисъл в това ново и европейско начинание, което овластява вас - партийните членове. Надявам се, че ще бдите и ще гарантирате прозрачния избор.

Основната наша обща задача е на предстоящия 50-и конгрес да предложим алтернатива на модела на управление и да се подготвим за предсрочни или за редовните парламентарни избори през 2021 година.

На фона на перманентните кризи, на фона на страха и нищетата, до които ни доведе правителството "Борисов", обществото има нужда от сигурност и перспектива. Страхът е най-големият ни враг и един от най-силните инструменти на властта днес. Не се страхувайте да изразите свободно мнението си, да защитите правата си, да вдъхнете смелост на хората до вас.

Желая ви здраве, сила и мъдрост!


 

 

Още по темата