Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2020 Брой 21 (26 май 2020) САРА КУНИАЛ: СЗО Е В КОМБИНА С БИЛ ГЕЙТС

САРА КУНИАЛ: СЗО Е В КОМБИНА С БИЛ ГЕЙТС

Е-поща Печат PDF

Будапеща, специално за „Нова Зора“

 

Членът на Камарата на депутатите Сара Куниал взриви италианския парламент с обръщението си към президента на републиката да поиска от Международния наказателен съд за престъпления срещу човечеството да повдигне обвинение срещу Бил Гейтс. В речта си тя изложи конкретни факти за свързване на „дълбоката държава“ с влиятелни италиански политици; въстана срещу опитите за задължително ваксиниране, целящо, според нея, да трансформира хората в опитни мишки и роби, за което ЕС предвижда 7.4 милиарда евро; нарече тази политика „истинската пандемия“; и обвини италианския парламент в съучастие, след като гласува закони, които водят до бедност и мизерия.

Гневът на италианската депутатка не е случаен. Преди дни бе огласена сензационна новина: високата смъртност не е от вирус, а от бактерия, която допринася за образуване на кръвни съсиреци – тромбози и пациентът умира. Фактът е установен от италиански патолози, които, въпреки

забраната на СЗО да не се правят аутопсии на умрели от коронавирус,

не се подчиняват и разкриват баналната измама.

Впрочем, на българската публика е известна забраната на СЗО да не се правят аутопсии на починали от коронавирус, от телевизионните пресконференции на началника на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски и главния здравен инспектор д-р Ангел Кунчев;

указанията са мъртвите незабавно да бъда кремирани или погребвани.

Не са ли твърде странни тези забрани на СЗО? Аутопсиите са най-сигурният начин за установяване действителната причина за дадена смърт. Освен това чрез направените при аутопсиите открития се обогатява медицинската наука и практика, въз основа на установените от патолозите данни могат да се създават медикаменти, които да намаляват риска от заболявания, водещи до летален изход.

Точно това разкриват италианските  медици, нарушили забраната на СЗО: направените аутопсии установяват „натрупване на интраваскуларна коагулация“ (тромбози). Всички вени и артерии са били изпълнени с тромби, които не позволяват на кръвта да циркулира и да доставя кислород към сърцето и белите дробове; следствие на което човек не може да диша и бързо умира. Начинът за преодоляване на това състояние е лечение с антибиотици, противовъзпалителни средства, антикоагуланти, вкл. аспирин 100 mg, Apronax или парацетамол, а не с ваксини. И още нещо: според италианските патолози „вентилатори и отделения за интензивно лечение въобще не са били необходими.“

След тези разкрития Италианското министерство на здравеопазването започва до коригира протоколите и лекарите вече прилагат аспирин 100 mg и Apronax на пациенти с позитивен тест. Резултатът: болните започват бързо да се възстановяват. Над 14 000 пациенти са изписани само за един ден. Възниква въпросът: СЗО не трябва ли да понесе отговорност за прикриване на толкова смъртни случаи, довели до срива на икономиките на много страни по света?

Сега разбираме заповедта за незабавно кремиране или погребване телата без аутопсия на основание квалификациите за силна зараза. Както и обоснованите предположения за зловещата комбина на СЗО с Бил Гейтс. Бактерията, причиняваща тромбози, може да бъде атакувана с антибиотици и антикоагуланти. (Друг, макар и основателен, е въпросът, дали бактерия, която допринася за ускореното образуване на тромбози, може да бъде изкуствено създадена)? Докато превенция срещу обявения от СЗО, под давление на Бил Гейтс, като причинител на заболяванията вирус Covid-19, можела да става само с ваксина. А с ваксината в човешкото тяло може да се вкара микрочип, чрез който да бъде контролирано населението; дори радикално да се намали световната популация.

Тази зловеща програма е заложена преди години с кодово наименование

проект ID2020, в който Бил Гейтс има водещо участие.

През май 2016 г., на среща на високо равнище в централата на ООН в Ню Йорк, са поканени над 400 експерта, за да обсъдят как да осигурят цифрова идентичност на всички – цел, определена от политиката за т.нар. „устойчиво развитие” – включително на 1,5 милиарда души, живеещи, според експертите, без каквато и да е форма на разпозната идентификация. Специалисти по криптографски технологии, заедно с представители на високо технологични организации и частния сектор, обсъждат как може да се постигне целта. В официално публикуваната декларация за мисията на проект ID2020 се казва:  „Вярваме, че хората трябва да имат контрол върху собствената си цифрова идентичност, включително как се събират, използват и споделят личните им данни.“  Което си е елементарна заблуда, като се знаят главните участници в проекта – Microsoft, Accenture, Avanade Inc, Pricewaterhouse Coopers и Cisco Systems Inc.; и възможностите информацията за всеки отделен индивид да се контролира от тези, които поставят чипа. През 2019 г. в Бангладеш, в  сътрудничество с правителството и фондацията на Гейтс GAVI, стартира програмата за цифрова идентификация ID2020.

Намеренията на Бил Гейтс и свързаната с него „дълбока държава”, както и разкритията на италианските патолози, предизвикват мощна вълна на негодувание. Над 500 хиляди американци са се обърнали досега към президента Тръмп с искане Гейтс да бъде подведен под отговорност за престъпления срещу човечеството и изправен пред Международния наказателен съд. Десетки хиляди по света се включват във фейсгрупата „Колективни действия срещу Бил Гейтс. Няма да позволим до бъдем ваксинирани!!“ ‎(Collective Action Against Bill Gates. We wont Be Vaccinated!! -https://www.facebook.com/groups/698141807656499/)

 

Един от участниците – Peace Mbasro пише: „Само за няколко дни Доналд Тръмп разбра, какво се подготвя и направи това, което мнозина от нас очакваха:

- забрани ваксините да бъдат задължителни;

- изгони СЗО;

- отмени законопроекта H.R. 6666, внесен от демократите в Камарата на представителите на САЩ на 01 май 2020 г., известен като Закон за тестване, достъп и контакт с всички (ПРОСЛЕДЯВАНЕ) на COVID-19 (COVID-19 Testing, Reaching, And Contacting Everyone (TRACE) Act), който се основаваше на проекта на Бил Гейтс за диагностика и проследяване. Според този законопроект Центровете за контрол и превенция на заболяванията (Centers for Disease Control and Prevention - CDC) трябва да отпускат безвъзмездни средства за тестване, проследяване на контакти, контрол и други дейности за справяне с COVID-19; с препоръка безвъзмездните субсидии да се насочват към юридически лица като сертифицирани от федералните власти здравни центрове, организации с нестопанска цел и някои болници и училища. При отпускането им, приоритет имат на кандидати, които (1) работят в горещи точки и в недостатъчно обслужвани от здравеопазването общности, и (2) съгласни са да наемат лица от общностите, за които са предназначени субсидиите);

- отмени проекта на Бил Гейтс, известен като ID2020;

- организира платформа за отчитане на цензурата във Facebook, Twitter и YouTube и други.

Няколко думи и за позицията на смелата италианка Сара Куниал. Родена е през 1979 г. Завършва индустриална химия в Университета в Падуа. През 2018 г. е избрана в Камарата на депутатите от „Движението 5 звезди“ като координатор на региона Венето 2-02. Член е на XIII-та комисия по земеделие в италианския парламент. Заради активната й дейност срещу финансовия капитализъм, задължителното ваксиниране, сравнявайки го с „доброволен геноцид“ и други действия, несъвпадащи с официалната политика на „Движението 5 звезди“, е изключена и преминава към Gruppo Misto – група от депутати извън парламентарно представените сили.

Сара Куниал отказва да се подчини на официално наложените антивирусни мерки, считайки карантината за репресия спрямо свободите и правата на хората. Пътувайки до морския бряг по време на Великденските празници, тя бе глобена от полицейския патрул с 248 евро за нарушаване на карантината. Въпреки глобата тя отказа да се върне у дома и продължи към морето.

Прилагаме съкратен вариант на речта на Сара Куниал в парламента.


 

Още по темата