Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

АБОНАМЕНТ

Е-поща Печат PDF

Уважаеми читатели,

За първи път от тези 32 години сме принудени да обявим, че редакцията приема и дарения.

Абонаментът е единственият начин да сте сигурни, че можете да четете вестник „Нова Зора“. Това е подкрепата, за която до сега се обръщахме с молба към вас. Но вече и това не е достатъчно. Процесите протичат все по-скоротечно и става все по-реален образът на онзи вторник, в който няма да се състои срещата ни с вас. Много централи и институции биха въздъхнали с облекчение при тази възможност, но вярваме, че вие не желаете това да се случи. Можехме да ви спестим казаното дотук, ако беше възможно преодоляването на изкуствените препиятствия пред разпространението. Уви.

Във всяка пощенска станция, до 15  число на всеки месец, очакваме да се абонирате за в. „Нова Зора“ за 1 месец, за тримесечие или полугодие. Абонаментът винаги се изчислява съобразно броя на вторниците, умножени по 2 лв. Това за сега остава  най-сигурният начин, „Зора“ да участва в битката за бъдещето на  България.

Каталожният ни номер е непроменен - 311.

Всеки вторник очаквайте „Нова Зора“. Търсете го и го разпространявайте.

Можете да осъществите абонамент и в офисите на ДОБИ ПРЕС, тъй като редакцията има договорни отношения с тази фирма.

Същото може да направите и чрез пощенски запис за избрания от вас срок, на адрес: София 1000, ул. „Пиротска“ 3, за Минчо Мънчев Минчев. Особено е важно да бъде изписан точния адрес и името на получателя, както и телефон за обратна връзка.

Свържете се с нас, за да водим битката за България заедно.

Допълнителна информация може да получите на тел. 02985 23 05; 02985 23 07, както и на мобилни телефони: 0879 140122 и 0894 66 49 00.