Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2023 Брой 17 (25 април 2023) Не! Хиляди пъти „Не на войната!”

Не! Хиляди пъти „Не на войната!”

Е-поща Печат PDF

Мирът може да се крепи само на здравите темели на Доброто

Слово произнесено на митинга организиран в подкрепа на Общобългарския поход за мир и неутралитет в София, 23 април т.г.

Здравейте, смели българи!

Братя и сестри!

Радвам се, че днес са събрани мъже и жени с толкова интелигентни лица в името на най-великата кауза - Спасението на Отечеството!

Подчертавам - одухотворени лица на умни и загрижени българи - защото само умният човек - а умът е дар от Господа - може да бъде носител на високи морални качества. Когато природният ум се съчетае с висока образованост - само тогава такъв човек и такъв народ може да се изправи в защита на Родината си.

Простакът няма Родина. Той я продава, търгува, скверни и унищожава. Превръща я в боклучарник и пепелище.

Радвам се, че най-сетне българската интелигенция застава начело на своя народ! Това е неин дълг, нейно призвание! То означава, че още нищо не е загубено.

Трийсет и три години нас ни управляват лумпени и глупци. Търгаши и продажници.

Грабители и престъпници! От най-долен разряд. Престъплението и простащината се превърнаха във входна виза към управлението на страната. По всички етажи на властта се укрепиха най-долни аморални лумпени. Интелигенцията е маргинализирана, унижавана и унищожавана. Тази позорна селекция е дело на външните врагове на България. Най-лесно се ръководи малоумният простак и престъпник, на когото са позволили да граби до насита и сега го държат на къс повод. Всичко си има цена и днес жалките твари, самоназовали се политически „елит“ трябва да я платят, вкарвайки България във война и приемайки законите на трансхуманизма и сатанизма - Истанбулската конвенция. И всички ужаси, произтичащи от нея. Жертви ще бъдат децата ни! Децата ВИ - защото моето дете си отиде от този озверял свят. Но аз приемам вашите деца като свои и няма да спра се боря за тяхното бъдеще.

Скъпи приятели,

Лумпените ще изпълнят всичко, което сатанистите искат от тях, без дори да им мигне окото. А цената ще плати българският народ. Той не е нужен на сектата, която управлява света и ще бъде заличен! На тази секта й е необходима само нашата земя - като фронтова територия, а впоследствие и като територия за заселване. Върху гробовете на българите! По последни данни етническите българи се стопяват с 13 човека на час! 13 българи по род и кръв умират всеки час от глад, болести, отчаяние и безизходица.

Еничарските безмозъчни и престъпни твари от ГЕРБ, Подмяната - Пълният провал, простокировците, лореровците, асенчовците и ДеБъ – ристьовците, и гномите - под диктовката на господарите си, проглушиха ушите ни с мантрата, че мястото на България е в Европа и че трябва да изповядваме „евроатлантическите ценности“. Повтарят това клише до побъркване и техните медийни лакеи. Без изобщо да разбират какво е Европа и какво означава формулата „евроатлантически ценности“.

Да, мястото на България е в Европа и като историк твърдя, че в най-дълбока древност нашият велик благороден народ е дарил цивилизацията на европейските народи. Но мястото на България е в Европа на нациите, Европа на независимите държави, Европа на разума, хуманизма и равноправието. В Европа е и мястото на Русия, и на славянската култура, чиято майка е също България.

Но днешната Европа не е Европа отпреди два, един и дори отпреди половин век. Европа е поробена от сатанизма, тя в превърната в негова колония, в негова провинция, в негов плацдарм. Днес Европа е окупирана, завоювана. Днес понятието Европа е кухо, то е фалшификат. Европа се управлява от подставеници на сатанизма, а гласът на европейските народи е задушен, смазан. Сороските хрантутници „интелектуалци“ - журналисти и политолози, бръщолевят, че днес „Европа се самоубива“. Това е лъжа! Не, Европа не се самоубива, нея я убиват т.нар. „европейски елити“ - чиновници, изпълнители - които нямат нищо общо нито по произход, нито в цивилизационно отношение - с европейските народи. Те са назначените палачи на Европа.

България трябва да се дистанцира от тази фалшифицирана Европа. Трябва да избере свой независим път! Далече от кланицата, която готвят на европейското население.

Кои са „евроатлантическите ценности“, разтръбявани от нашата продажна измет? Идентични ли са те с европейските ценности?

Европейските ценности са християнските принципи, които ни е завещал нашият Бог и Спасител Исус Христос. Принципи, основани на любовта и човечността. Радетелите на т.нар. „евроатлантически ценности“ директно - с ненавист - отхвърлят християнството и прокламират педерастията, педофилията, кръвосмешението и скотоложеството. И човекоубийството! Тази зараза е изцяло противоположна на европейските ценности. Този, който ги изповядва, се кълне във вярност на сатаната и неговото скорошно въплъщение - антихриста.

Ценностите на глобализма и сатанизма не са европейски ценности, а техният агресивен антипод.

Ето в какви „евроатлантически ценности“ се кълне нашата самозвана, просташка, безпросветна, чалгаджийка „политическа класа“ - тя продава не само земята и телата ни на дявола, своя господар - но и душите ни.

В момента тече страховитата битка между Доброто и Злото. Последната битка. Армагедон. Живеем в „последните времена“. Нашият избор е съдбовен.

„Изборът“ на продажната сбирщина във фалшивото т.нар. Народно Събрание и на т.нар. „работещо правителство“ от ГЕРБ и ПП/ ДБ, чието съставяне е въпрос на часове, за да ни тикне утре във война и да ни натрапи Истанбулската конвенция - не бива да бъде приеман като избор на българския народ.

Няколко самозвани еничари не могат да вземат такова епохално решение. Те са натрапници, те не представляват българския народ. Те се намъкнаха във властта през задния вход - чрез поредните фалшифицирани избори.

Кому ще оказваме „помощ“, ако България влезе във войната на НАТО и глобалната банкстерска секта срещу Русия? На режима на фашиста Зеленски. Този режим не представлява малоруския народ. Той унищожава малоруския народ. Той заличава съзнанието, историята, културата на малоруския народ. Той цинично пролива кръвта му и подменя гена му. Същото, което искат да направят с България. Режимът на Зеленски открито е предприел поход срещу християнството, пали, опожарява и поругава християнските православни светини. На тези ли демони ще помагаме? Единственият начин да помогнем на малоруския народ, е да откажем всякаква помощ за режима на сатанистите, вилнеещи в Украйна.

Днес единствено Русия - при всички нейни вътрешни проблеми и предателства на петата колона, загнездена в нея, е пазител на Христовите ценности. На заветите на Христа. На хуманизма! С Русия ни свързват нерушимите връзки на гена, кръвта и историята. Русия е нашата Освободителка от петвековно диво робство. Срещу нея ли ще вдигнем оръжие? Ще пращаме ли оръжие и войници, които да избиват правнуците на нашите освободители?

Това никога не бива да се случва! Световното зло не бива да получи нашата подкрепа.

Братя и сестри,

Днес България е малка, сиромашка, ограбена до шушка, подритвана, унизена от същите тези, които повелително искат от нея да се включи във войната, водена срещу Русия и Христа. Но нашият народ е натоварен с предвечна божествена мисия - той трябва да спре похода на злите сили!

Как? С най-страшното оръжие.

Най-могъщото оръжие не са нито куршумите, нито бомбите, нито танковете. Нито парите. А истината!

Ние сме призвани да огласяваме истината! Да се борим чрез истината! Да разобличаваме чрез истината. Истината за това кои са подпалвачите на Третата световна и на всички световни войни. Истината за конфликта в Украйна. Истината за майдановския режим на Зеленски. Истината за похода на НАТО срещу Русия. Истината за Армагедон.

Нашата историческа и божествена мисия е да будим заспалите европейски народи, да отваряме очите и ушите на ослепяла и оглушала Европа. Да бъдем духовни учители на Европа - както гласяха пророчествата на нашите велики ясновидци, пророци и възрожденски идеолози.

Никакво участие на България във войната на НАТО и САЩ срещу Русия! Никакво съглашателство за превръщането ни във фронтова държава и втора Украйна! Приемем ли, това означава, че подписваме смъртната присъда на държавата си и на нашите деца! И ще ни изпепелят не руските бомби, а натовските оръжия за масово унищожение. Те вече са ни осъдили. Не им трябваме живи, а мъртви - трябва им хубавата българска земя. Кръстопътна. Жизнено важна. Неповторима.

Ние, народът и неговата интелигенция - истинската интелигенция, а не сороските хрантутници и предатели - обявяваме България за Зона на мира! Не за зона на някакъв бездушен филистерски неутралитет - а именно за Обетована земя на мира, чийто народ ясно различава добро и зло и върви по пътя на Доброто.

Не, хиляди пъти НЕ на войната!

Но и мирът не може да се осъществи - „на всяка цена“. Мирът може да се крепи само върху здравите темели на Доброто!

Това е нашият единствен правилен избор. В това е нашето спасение като държава и нация. И като човешки души.

Наш дълг е да преодолеем всеки страх и да се обединим за действие! Ако т.нар. „работещо правителство“ или фалшивият нелегитимен „парламент“ гласуват война и Истанбулска конвенция, те трябва да бъдат разгромени и да понесат наказание. Те не са наши представители, а чужди агенти. Нямат право да вземат съдбоносни решения от наше име и за наша сметка.

Да живее България!

Бог да пази нашия народ и да подкрепи нашето справедливо дело!

 

 

 

Още по темата