Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2013 Брой 2 (2013) КЪДЕ Е СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ?!

КЪДЕ Е СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ?!

Е-поща Печат PDF

Кукловодите на новия световен ред вече дори не крият как управляват България. Преди, от кумова срама поне, изпращаха своите емисари в София. Сега направо привикват нужният им човек, за да му набият канчето.

След като цели три седмици във Вашингтон инструктираха министър Цветонов, дойде ред и на неговия главен секретар - Калин Георгиев. Него го привикаха в Тел Авив още миналия понеделник, барабар с директора на ГД “Национална полиция”, главен комисар Ангел Антонов, и командира на Специализирания отряд за борба с тероризма Кирил Димов.

За какво са си говорили там цели 4 дни с министъра на обществената сигурност на Израел Ицхак Аронович и с генералния инспектор на полицията Йоханан Данино, не е трудно да се досетим.  Да, за разследването на атентата в Бургас.

Министър Цветанов обясни наистина, че посещението на Георгиев било планирано още миналата година!!! И не било във връзка нито с атентата, нито със скандала около бургаската следователка Станелия Караджова, която обяви пред медиите, че разследващите са установили самоличността на единия от двамата помагачи на атентатора. И... веднага бе отстранена от разследването, а министър Цветан Цветанов публично я порица. Злите езици твърдят, че въпросното лице не било свързано с “Хизбула”, както много, ама много им се иска в Тел Авив. Персийската империя, преди да загине от фалангите на Александър Велики, е имала цели 4 столици - Персеполис, Суза, Екбатана и Вавилон. Днешна България май също има 4 столици – София, Вашингтон, Тел Авив и Анкара. Дано само и тя не завърши като древна Персия...

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар