Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2013 Брой 20 (2013) СПОЛУКА И КУРАЖ

СПОЛУКА И КУРАЖ

Е-поща Печат PDF

ПП “Нова Зора” участва в изборите за народни представители в 42-рото народно събрание като член на “Коалиция за България”. В кандидатските листи участваха членове на ПП “Нова Зора” в пет многомандатни избирателни района. В листата на 6 МИР -Врачански, бяха включени Минчо Минчев, председател на ПП “Нова Зора”, и Любен Виденов, член на ръководството на Софийската градска организация на партията.

В 15 МИР - Плевенски - Евгения Иванова, председател на Общинската и на Областната организация на ПП “Нова Зора” в Плевен. В 16 МИР - Пловдивски, бе проф. дфн Огнян Сапарев, член на ЦИБ на партията. В 23 МИР - София-град, доц. д-р Тодор Мишев, председател на Софийската организация на ПП “Нова Зора”, и в 27 МИР - Старозагорски, инж. Николай Атанасов, председател на Общинската организация.

С решение N 2643-НС от 15.05. т.г., на основание чл. 26, ал. 1, т. 2 и 3; чл. 260 ал. 1, т. 2, и чл. 253, ал. 1 и 2 от Изборния кодекс, Централната избирателна комисия обяви избраните народни представители в 42-рото народно събрание.

От членовете на ПП “Нова Зора”, участвали като кандидати за народни представители, бе избран Минчо Минчев. Председателят на ПП “Нова Зора” вече получи стотици поздравления от страната и чужбина. Към поздравленията на членовете и симпатизантите на ПП “Нова Зора” и читателите или просто приятелите на Минчо Минчев присъединява своето удовлетворение и редакцията, и Редакционният съвет на вестник “Нова Зора”.

Поздравяваме искрено с успеха председателя на партията и главния редактор на в. “Нова Зора” и му пожелаваме “зелена светлина” в новото поприще. Машинистите винаги карат влака до последната гара. А това означава отговорност, реализъм и последователност в постигане на поставените цели.

Сполука и кураж!