Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2013 Брой 26 (2013) ОБРАТНА ВРЪЗКА

ОБРАТНА ВРЪЗКА

Е-поща Печат PDF

До председателя на ПП “Нова Зора“ и депутат от 42-рото народно събрание Минчо Минчев.

Уважаеми г-н Минчев,

Ние, членове и симпатизанти на ПП “Нова Зора“ и читатели на вестник “Нова Зора” се обръщаме към Вас за да бъде чут нашият глас чрез вестника или от парламентарната трибуна.

Ние заявяваме, че категорично подкрепяме правителството на г-н Орешарски и неговата стабилизационна програма. Първите стъпки са окуражаващи, но сме дълбоко възмутени, че продължаващият граждански протест в София се опитва да определя дневният ред на България.

Вече без да се прикриват неговите вдъхновители и организатори – десните партии, подкрепяни от така наречените неправителствени организации и сервилни медии, провеждат щурм към властта. В него нищо старо не е забравено от 1990 и 1997 година.

Ние не искаме да виждаме и чуваме истеричните изяви по телевизията на техните водачи за забрана на БСП, за внушения за дясна елитност, за духовна бедност на лявото мислене и нагнетяване на омраза, които тласкат България към размирици и анархия.

Много добре знаем, че десните правителства на прехода (Ф. Димитров, И. Костов, Б. Борисов) разрушиха съвременна България. Знаем и кои са олигарсите. А това е първото правителство на прехода със сериозна програма и амбиции за възстановяване на държавата и затова трябва да го оставим да работи.

Ние уважаваме искреният порив на млади хора, участници в митингите. Те видимо са образовани, но интелигентността изисква и мислене и диалог в посока за съдбата на държавата и народа ни. България е парламентарна република и вярваме, че правителството ще защити правата ни на техни избиратели, за да не се налага да правим контрапротести.

Сега е жътва и краят на полугодието. На трудова България не й е до митинги. Дошло е време разделно!

Ние сме за справедливо и развиващо се общество!

Призоваваме хилядите читатели на в. “Нова Зора” и ляво мислещите хора да подкрепят чрез вестника и чрез интернет правителството.

Инж. Вл. Григоров, Донка Василева, Ивайло Недялков – студент, инж. Димитър Узунов – 33 г., инж. Николай Узунов – 38 г., инж. Жана Димитрова, инж. Иван Узунов, Румяна Георгиева – икономист, инж. Росен Григоров – 31 г., Стефка Дамянова, Орлин Григоров – студент, инж. Драгомир Левтеров – 34 г., Румен Василев, Иван Караиванов – художник, Татяна Минчева, Мария Стоянова, Тодор Минчев, Цветан Величков – икономист, Радослав Димитров, инж. Милен Дамянов – 32 г., Маргарита Стоянова, Владислав Дамянов, Светлана Иванова, инж. Константин Константинов, Павел Гешев

Горна Оряховица, 28 юни 2013г.