Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2016 Брой 41 (2016) МИСЛЕТЕ СЕГА, ПОСЛЕ ЩЕ Е КЪСНО!

МИСЛЕТЕ СЕГА, ПОСЛЕ ЩЕ Е КЪСНО!

Е-поща Печат PDF

Дойде отново време за избори, от които някои си мислят, че няма полза, че всичко е решено предварително и убеждават хората да не гласуват. Това е лъжа, а и изборите при това са задължителни. Всичко зависи от нас! Ако и сега сбъркаме, никой няма и не може да ни помогне! Хора, бдете! Не позволявайте да ви манипулират, като ви казват за кого да гласувате. Не се продавайте! Мислете, за да няма после вайкане!

Официозните социологически агенции още дни преди издигане на кандидата за президент, твърдяха, че ГЕРБ води в надпреварата. Забравиха думите на г-н Борисов при номинирането на г-н Плевнелиев за миналите  избори, че „ако трябва, и магаре ще изберем”...

Но през тези 26 години след десети ноември ние достигнахме до равнището на стадо овце, което мисли само за паша, преживяне и водопой! Ако не беше така, щяхме ли да си мълчим, като знаем колко милиарди се дават за мисии в Афганистан, Косово и т.н.., за ежегодните вноски в ЕС, за мигрантите, които никой не знае колко са в действителност и редица други неща? Оказа се, че най-бедният народ в ЕС дели от залъка си, за да охранява „европейските ценности” на хиляди километри, а в същото време  през нашите граници влизат свободно хиляди бежанци без самоличност, готови за стачка, защото не сме им предложили комфорт по техните представи... А министърът на вътрешните работи г-жа Бъчварова има нахалството да пита журналистите “Знаете ли вие от колко далече са дошли?”.

Сега вече знаем кой е кандидат за президент от ГЕРБ, г-жа Цачева, „майката на нацията”... В тази връзка още по-странно е изявлението на г-н Премиера, че ако тя не бъде избрана още на първия тур, той заедно с правителството ще подаде оставка. Хайде де, това да не е детска градина!

От другата страна е кандидатурата на ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет, зад който застава и коалиция „БСП лява България”, в която участва и ПП „Нова Зора”. Той е високо подготвен, интелигентен, професионалист, офицер, доказан и като ръководител. С досегашните си изяви ген. Радев вдъхва надеждата, че ще бъде защитник на българската държава и националния интерес, и на народа, в името на които е полагал войнишка клетва. Ние, от ППО на ПП „Нова Зора” гр. Ботевград, призоваваме: гласувайте масово, но не се продавайте! Ние сме народът на България и от нас зависи да я има страната ни и  винаги да е наша Родина, достойна и независима! Така че, мислете сега!

България над всичко !

За ППО „Нова Зора”, гр. Ботевград - Йонка Йотова, председател