Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2016 Брой 43 (2016) НЕЩО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАПРАВИ...

НЕЩО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАПРАВИ...

Е-поща Печат PDF

На 2 ноември т.г. Стив Печеник, вeтepaн нa Дъpжaвния дeпapтaмeнт, работил в aдминиcтpaциитe нa ceдeм президенти, обяви, чe в paзyзнaвaтeлнaтa oбщнocт e зaпoчнaл бyнт и ce e paзгъpнaл  „кoнтpaпpeвpaт“. Пeчeник e бил зaм.-пoмoщник дъpжaвeн ceкpeтap пpи Xeнpи Kиcинджъp, Caйpъc Baнc и Джeймc Бeйкъp, и e cлyжил в aдминиcтpaциятa нa Джepaлд Фopд, Джими Kapтъp, Poнaлд Peйгън и Джopдж Бyш кaтo зaм.-пoмoщник ceкpeтap. Toй e зaкoнeн инcайдъp c вpъзки във вcички вeдoмcтвa и aгeнции.

С нeгoвитe изявлeния мoгат дa се oбяcнят бeзпpeцeдeнтнитe и зaгaдъчни дeйcтвия нa ФБP тиxo и нeoчaквaнo да нaпpaви дoкyмeнтитe, cвъpзaни c paзcлeдвaнeтo нa Xилъpи Kлинтън, дocтъпни зa oбщecтвeнocттa – докyмeнти, кoитo иначе нe би тpябвaлo дa бъдaт paзceкpeтeни чак дo 2041 г. Пeчeник яcнo кaзвa, чe aмepикaнcкoтo paзyзнaвaнe – cмeли мъжe и жeни oт ФБP, ЦPУ и paзyзнaвaтeлнaтa oбщнocт кaтo цялo, ca пpeдocтaвили имeйли нa Джyлиaн Acaнж и WееkiLеаks. Toзи кoнтpaпpeвpaт e нacoчeн cpeщy Xилъpи Kлинтън и кaмпaниятa й. Цeлта e миpeн пpexoд нa влacттa oт кopyмпиpaнитe Kлинтънови. „Heщo тpябвaшe дa ce нaпpaви, зa дa ce cпacи peпyбликaтa“, – oбяcнявa Печеник позицията на колегите си.

Преврат и контрапреврат в САЩ?

Ден преди президентските избори в САЩ става известно, че Клинтънови и тяхното обкръжение са извършили безкръвен държавен преврат. Стив Печеник, ветеран от американското разузнаване, огласява новината; както и противодействието на преврата, което оказват ветерани и бивши служители на американското разузнаване за недопускане на Хилъри Клинтън в Белия дом

Ето и пълният текст на изявлението на Стив Печеник:

„На 1 ноември 2016 г. Хилъри и Бил Клинтън и тяхното обкръжение извършиха граждански държавен преврат.

За разлика от традиционното разбиране за държавен преврат, в който участват военнизирани сили, превземайки Белия дом, както го показват по филмите например, този преврат беше проведен тихо и много ефективно с помощта на корупцията и присвояването. Клинтънови си присвоиха Белия дом, правосъдните органи, ЦРУ, ФБР, генералния прокурор Лорета Линч, директора на ФБР Джеймс Коми, и група лица взаимносвързани един с друг, посредством политическо кумство.

За да спрем този държавен преврат, ние, от общността на разузнаването и от други организации, създадохме неформално обединение. От името и със съгласието на това обединение ви съобщавам, че сме започнали действия по предотвратяване на преврата, или контра-преврат, с помощта на Джулиън Асанж и „Уикилийкс”. Нашите действия принудиха директора на ФБР да възобнови делото срещу Хилъри Клинтън и да даде гласност на електронните писма, съдържащи се в досието на Антъни Уинър. Важно е не само възобновяването на делото, а фактът, че много от нас, които сме свързани с организацията на този контрапреврат, казваме на администрацията: „Знаем, какъв е вашият замисъл. И не само знаем, но правим всичко възможно, за да попречим на опитите ви да наложите Хилъри Клинтън за президент на Съединените щати!”

В същото време предявяваме обвинения и ще осъдим президента на САЩ, генералния прокурор Лорета Линч и много други, които са въвлечени в мащабната корупция под прикритието на фондацията „Клинтън”.

Техният държавен преврат бе тих; нашият контрапреврат също е тих. Началото на преврата може да се проследи в интернет. По-точно, за първи път в човешката история един преврат възниква в интернет. Контрапревратът също възникна в интернет. По инициатива на смели хора, които са работили във ФБР, ЦРУ, във военното разузнаване, мъже и жени от 15 други структури на разузнаването, на които им писна от корупцията на Белия дом, в правосъдното министерство, в системата на разузнаването.

Решихме да предприемем действия, за да спасим републиката. Затова извършваме контрапреврата с помощта на Джулиан Асанж, който се явява изключително важен елемент със своята смелост и способности да излезе открито, като огласи всичките електронни писма, които ние му предоставихме, за да се подкопае кампанията на Хилъри и Бил Клинтън.

По-такъв начин, американци, ние тръгваме към действителна смяна на властта. Може да я наречем Втора американска революция!

Ние нямаме пистолети, оръжие, нямаме намерение да убиваме, нито да причиняваме вреди някому. Но ние, американската общественост, ветераните, бившите служители от разузнаването, какъвто съм и аз, трябва да спрем Клинтънови по пътя им към властта, която те не заслужават. В същото време ще направим всичко възможно, след края на мандата на Обама, той да бъде съден за държавна измяна без всякакви възможни помилвания.

Ние искаме мирна смяна на властта в тази велика американска република.

Довеждам до знанието ви тази новина, за да бъдете в курса на това, което се случва. Историята се твори сега директно пред нашите очи. И аз се гордея, че на мен се падна честта да ви съобщя това...”

Превод Радко Ханджиев

07.11.2016