Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2019 Брой 20 (14 май 2019) НЕСЪКРУШИМА КРЕПОСТ НА НАДЕЖДАТА

НЕСЪКРУШИМА КРЕПОСТ НА НАДЕЖДАТА

Е-поща Печат PDF

ДО

Г-н Минчо Минчев

Главен редактор

До членовете на

Редакционния съвет на в-к „Нова Зора“


Уважаеми приятели,


Приемете нашите поздравления по случай 30-тия рожден ден на списвания от Вас вестник „Нова Зора“.

Ние, социалните хуманисти – Ваши верни читатели оценяваме голямата значимост на един от най-родолюбивите,почтени и свободомислещи вестници в днешната българска действителност, вестник „Нова Зора“.

Всяка седмица вашето творение е любимо четиво на българските родолюбци и сторонници на социалната справедливост, на хуманизма на социалистическото общество.

Вие, непоколебимо отстоявате, със завладяващ и емоционален подход, българщината в изконните й измерения.

Напомняте на днешните поколения голямата роля на българския народ, държава и православна църква за развитие на славянството, чрез разпространение на писмеността и християнската култура,на делото на светите братя Кирил и Методий.

Назовавате с истинското му име петвековното безправно, унизително и мрачно съществуване на българската рая и същевременно извиквате в нашето съзнание гордост за делата на нашите възрожденци и революционери.

Защитавате историческата истина за огромните усилия и жертви на нашия народ и младата българска държава след Освобождението, за обединение на земите, населявани от българското племе, в Мизия, Тракия, Македония и Добруджа.

Отдавате дължимата признателност към Русия и руския народ за огромната роля за раждането и развитието на днешната българска държава, поддържате братските чувства между двата народа.

Борите се срещу попълзновенията на чужди и наши поклонници на неолибералните „демократични“ ценности като джендър идеологята, чрез които световните кукловоди рушат хилядолетните християнски традиции, морал и култура.

На страниците на вестника, ние вашите читатели намираме верни отговори по въпросите на международната и местна българска политика.

Издигате постоянно глас за обединяването на българската левица, способна да даде по добра алтернатива на днешното олигархично управление, подвластно в голяма степен на чужди интереси.

Зовете за национално обединение в името на социалносправедлива, просперираща и защитаваща националната си идентичност и интереси България.

Г-н главен редактор, уважаеми приятели честит празник на вас и на всички ваши сътрудници и автори на поместваните във вестника материали.

Желаем Ви здраве, себеотрицание, мъжество и талант и занапред да държите гордо знамето на вестник „Нова Зора“.

Бъдете все така несъкрушима крепост на надеждата !

„България над всичко!“


С другарски привет,

Ст.н. инж.Александър Радославов

Председател на ПП

„Движение за социален хуманизъм”


Народен представител от Коалиция за България в 40 и 41 ОНС на Р.България

9.05.2019 г.