Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2019 Брой 22 (28 май 2019) АЗ, ИГНАТ РАДЕНКОВ, СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА

АЗ, ИГНАТ РАДЕНКОВ, СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА

Е-поща Печат PDF

Скъпи приятели и съмишленици, братя българи,

На отминалите  европейски избори, отново бяхме изправени пред дилемата – мафията или народа. И изходът от тях бе отново предрешен.

Основна причина за тържестото криминалния преход, предопределил  незавидното състояние, в което изпадна страната ни, е, че обществото ни загуби битката за справедливостта, за истината и морала.

Вече 30 години как шепа престъпни безродници обсебиха властта на българина и го направиха най-беден и най-безправен. В резултат на това България оглави всички негативни световни класации като най-корумпирана, най-бедна, болна и бързо изчезваща нация в света. Те доведоха страната ни до състояние на най-жестока национална катастрофа, несравнима с преживените до сега, нито по социално-икономическата разруха, нито по понесените жертви. Тази разруха, братя българи, не е случайна. Тя е добре организирана и дирижирана и обслужва не само нашите престъпни безродници, а и чужди нам геополитически и имперски интереси. Та нима не виждаме, че пред очите на всички ни, обществото ни се разпада, майка България си отива. Те трябва да са наясно, че нито първата национална катастрофа е минала без народен трибунал, нито втората национална катастрофа, най-малко пък сега,  ще им се размине. Рано или късно,лъжите ще блеснат. Спечелването по манипулативен начин на всеки пореден избор, просто ускорява процеса. Тази национална катастрофа няма да мине без преразглеждане на криминалния преход, няма да мине без съд и присъди, без връщане на заграбеното. Всяко начало си има и край. Търпението – също! Народът ще се осъзнае, ще потърси своите истински водачи и ще въстане.

Само хора, с доказан морал, с достойнство и обич към Отечеството, могат да отстояват нашите интереси пред ЕС.

На 26 май гласувах за независимия кандидат Минчо Христов Куминев. Гласувах с бюлетина №15, за един човек с висок морал, доказал се с делата си в целия 30-годишен преход. Всеки от нас може да посочи достойни 25-30 човека, които впоследствие да послужат за основата, гръбнака на така необходимия на обществото ни нов проект, нови хора, които да сложат началото на истинското възраждане на изстрадалата ни родина.