Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2022 Брой 11 (15 март 2022) ЗА ИЗЯСНЯВАНЕ НА ОБРАЗА НА ИСТИНАТА И ПРАВДАТА

ЗА ИЗЯСНЯВАНЕ НА ОБРАЗА НА ИСТИНАТА И ПРАВДАТА

Е-поща Печат PDF

Руската офанзива в Украйна очиства така териториите на юг и север, че захваща като с щипки на рак цял „котел“, в който попада и ще бъде принудена да капитулира 100 000-на групировка на ВСУ, която се беше готвила  да щурмува Луганск и Донецк.

Заедно с изоставеното огромно количество модерно въоръжение, доставено от страните в НАТО, в ръцете на руската армия попаднаха и неоспорими доказателства за дейността на 30 (досега мислехме че са 15) т.нар. изследователски лаборатории на Пентагона, които в нарушение на Конвенцията за забрана на биологичното оръжие (1972 г.) са разработвали оръжие за масово поразяване (ОМП) под благовидния предлог, че колекционират  и изследват местни щамове, за сигурност при евентуално дислоциране на войници на НАТО и за предотвратяване на епидемии.

Помощник държавният секретар по политическите въпроси г-жа Виктория Нюланд, за разлика от други лъжци от Държавния департамент на САЩ, призна, че „в Украйна съществуват лаборатории за биологични изследвания“. Фактът, че така бързо биват евакуирани от зоните на конфликта се дължал на техните опасения, че резултатите могат да попаднат в ръцете на руската армия. Все пак след превземането на градовете Херсон и Николаев изключително важни секретни документи за недвусмислено  изработване на бойни щамове като биологично оръжие, станаха достояние на руснаците.

Светът, още неотървал се от COVID-19, настръхна. Стана известно, че:

• В САЩ изследванията  на синтетичната  биология са забранени, защото след изтичане на токсичен материал е имало многочислени смъртни случаи в областта на Форт Детрик, главния изследователски център за биологично оръжие в САЩ;

• Дейността на биолабораториите на Пентагона са абсолютно секретни и неконтролируеми от страната-домакин;

• 4400 здрави войници от украинската армия са били третирани в експерименти с продукти на синтетичната биология;

• През 2007 г. от лаборатория в Грузия се разпространява известната „африканска чума по свинете“, която нанася огромни щети  най-вече на големите износители на свинско месо Полша и Украйна;

• Разработват се патогенни щамове, които са селективни към дадена етническа група, което навежда на мисълта, че не се изключва биологическа война срещу славяните;

Китай от своя страна иска отговор на въпроса: “Какво крият Съединените щати за своите биолаборатории в Украйна?“

СЗО със закъснение призовава да се унищожат опасните патогени, за да не се предизвика нова епидемия във войната.

На 12 март Русия свика Съвета за сигурност на ООН за обсъждане на проблема със биологичните лаборатории на САЩ в 25 страни в света, които наброяват умопомрачителното число 336!

Ние, българите, също бяхменеприятно изненадани. Новият директор на Центъра за заразни и паразитни болести (ЦЗПБ) д-р Ива Христова призна, че са водени преговори и предстои подписване на договор  с МО за изпитване на патогени върху български войници. Естествено срещу добро заплащане.

Веднага се натрапва въпросът: „Дали след изнасяне на биолабораториите на Пентагона от украинското черноморско крайбрежие, те няма да се настанят на българския черноморски бряг?“

„Нова Зора“ не за пръв път предупреждава нашите сънародници за все още невидимата, но вече обозначена  опасност. Както много пъти до сега ние сме изпреварвали събитията. Бяхме напълно наясно, че т.нар. Африканска чума по свинете и последователното изтребление на масовото птицепроизводство в България, както и чудовищното посегателство върху скотовъдството в личните стопанства на българите, е само предварителен етап в организирането на „пандемията на големия глад“. Подготовката за нея вече се заформя и то не само за нас. По всичко личи, че тя ще последва „пандемията“ от Ковид-19, за която не останаха съмнения, че не е от Бога, а от сатанистите, за които „редуцирането“ на човечеството е цел не от вчера.

Доказателствата, станали достояние на руската армия при бойните действия в хода на военно-техническата операция в Украйна, указват задълбочени изследвания в областта на славянския геном, което  недвусмислено навежда на мисълта за създаване на такъв тип биологично оръжие, което би поразявало избирателно носителите на този геном. Иначе как да бъдат обяснени проекти като „Диагностика, наблюдение и предотвратяване на зоонозни заболявания във въоръжените сили на Украйна“, финансирани още през 2011 г. с близо 12 млн.долара?! Само за 2 години – от 2020 досега, на територията на Украйна са провеждани изследвания на Конго-Кримската хеморагична треска, на лептостироза, менингит, чума, антракс, холера и др. патогени, предназначени за целевото им влияние върху „неправилния“ славянски геном. Отчетено е драстичното увеличение на случаите на такива заболявания като морбили, турбеколоза, дифтерит, рубеола и полиомиелит.

В брой 1 от 4 януари т.г.,  „Нова Зора“, публикува статията „биологичната война и нейното оръжие“ на нашия изтъкнат автор ст.н.с. Румен Воденичаров. Не сме очаквали, че ще ни се наложи толкова скоро да се върнем към изнесената от него информация. Но животът, както се казва, предлага непрекъснати изненади. Такава изненада в дните около Рождество Христово бе „Ултиматомът на Путин“, както бяха наречени условията, които постави Русия пред своите западни „партньори“. В тях недвусмислено, както се оказа, е присъствала и „червената линия“ за лабораториите за биологично оръжие, което несъмнено е било известно на руската страна. В този смисъл има огромни основания тази статия да бъде прочетена отново. Освен познанията, тя, сигурни сме, ще послужи за изясняване на образа на истината и правдата, така трудно различими днес, в условията на „правилна“ и „неправилна“ пропаганда.


 

Още по темата