Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало 2023 Брой 17 (25 април 2023) „Аз знам точно какво трябва да се направи“

„Аз знам точно какво трябва да се направи“

Е-поща Печат PDF

Никога не сме били по-близо до Трета световна война, отколкото днес, при управлението на Джо Байдън.

Глобален конфликт между ядрени сили би означавал смърт и разрушения в мащаби, които нямат аналог в човешката история. Това ще бъде ядрен Армагедон. Нищо не е по-важно от това да избегнем този кошмар. Ние ще го избегнем, но се нуждаем от ново лидерство.

Всеки ден тази прокси война в Украйна продължава. Рискуваме глобална война. Трябва да сме напълно ясно, че целта ни е незабавно, пълно прекратяване на военните действия. Стрелбата трябва да спре. Това е основният въпрос. Нуждаем се от мир без отлагане.

Освен това трябва да бъде поет пълен ангажимент за премахване на целия глобалистки неоконсервативен естаблишмънт, който непрекъснато ни въвлича в безкрайни войни, преструвайки се, че се бори за свобода и демокрация в чужбина, докато ни превръща в страна от третия свят и диктатура от третия свят тук, у дома.

Държавният департамент, бюрокрацията в сферата на отбраната, разузнавателните служби и всички останали трябва да бъдат напълно преразгледани и реконструирани, да бъдат уволнени представителите на Дълбоката държава и Америка да бъде поставена на първо място.

Трябва да поставим Америка на първо място!

И накрая, трябва да завършим процеса, който започнахме по време на моята администрация за фундаментално преосмисляне на целта и мисията на НАТО.

Външнополитическият естаблишмънт продължава да се опитва да въвлече света в конфликт с ядрена Русия въз основа на лъжата, че Русия представлява най-голямата заплаха за нас. Но най-голямата заплаха за западната цивилизация днес не е Русия, а вероятно повече от всичко друго ние самите и някои от ужасните хора, мразещи САЩ, които ни представляват.

Това е премахването на нашите национални граници, това е неспособността да охраняваме собствените си градове, това е унищожаването на върховенството на закона отвътре, това е колапсът на нуклеарното семейство и нивата на раждаемост, за които никой не може да повярва, че се случват.

Това са марксистите, които искат да се превърнем в безбожна нация, кланяща се пред олтара на расата, джендъра и околната среда, и това е глобалистката класа, която ни направи напълно зависими от Китай и други чужди държави, които по същество ни мразят.

Тези глобалисти искат да пропилеят всички сили, кръв и съкровища на Америка, преследвайки чудовища-фантоми отвъд океана, като същевременно отклоняват вниманието ни от хаоса, който създават точно тук, у дома. Тези сили нанасят повече щети на Америка, отколкото Русия и Китай някога биха могли да мечтаят.

Изхвърлянето на болния и корумпиран естаблишмънт е монументална задача стояща пред следващия президент и аз съм единственият, който може да я изпълни.

Аз съм единственият, който може да свърши тази работа.

Аз знам точно какво трябва да се направи!

 

 

Още по темата